SMEŠTAJ - Sitonija na dlanu

MAPA SMEŠTAJA


PRONALAŽENJE, ORGANIZACIJA I REZERVACIJA SMEŠTAJA ZA SEZONU LETO 2019.Ukoliko želite da pronađete kvalitetan smeštaj na Sitoniji po povoljnim cenama na pravom ste mestu. Naša ponuda obuhvata preko 70 kuća na Sitoniji u mestima Sarti, Toroni, Kalamitsi, Neos Marmaras, Vourvourou, Nikiti i Metamorfozis. Na Vaš zahtev i prema Vašim željama predložićemo Vam smeštaj, a nakon provere dostupnosti i dobijanja konačne cene napraviti i rezervaciju u Vaše ime. Najbrži, najpouzdaniji i najsigurniji način da pronađete smeštaj koji će ispuniti Vaša očekivanja, a uz našu kompletnu logističku podršku osigurati uslove za efikasno otkrivanje blaga Sitonije. Svi gosti koji na Sitoniju dolaze preko našeg sajta dobijaju kompletna uputstva, mape, listu GPS koordinata svih plaža Sitonije, najboljih taverni, atrakcija i znamenitosti.

Postupak rezervacije smeštaja je sledeći. Dostavite nam na mail adresu sitonijanadlanu@yahoo.com Vaše podatke: imena i prezimena svih putnika, broj odraslih putnika, broj i uzrast dece, broj pasoša nosioca vaučera, broj kontakt telefona i željeni termin boravka uz navođenje posebnih zahteva koje imate. U najkraćem roku izvršićemo proveru dostupnosti smeštaja prema Vašim zahtevima i obavestiti Vas o ponuđenim uslovima i ceni. Ukoliko Vam ponuda odgovara vrši se rezervacja na Vaše ime dobijate vaučer sa Vašim podacima. I najvažnije pri rezervaciji smeštaja preko našeg sajta NE VRŠITE NIKAKVU UPLATU PREMA INOSTRANSTVU, plaćate na licu mesta pri dolasku u izabrani smeštaj.

Vreme do polaska na put iskoristite za pripremu kako puta do Sitonije, tako i samog boravka, a na raspolaganju su Vam sve proverene i pozdane informacije na stranicama ovog sajta kao i direktni kontakt sa autorom sajtova SITONIJA NA DLANU.

Ponuda na internetu je jako velika ali ukoliko želite odmor bez ikakvih rizika i neprijatnih situacija pridružite se onima koji su na Sitoniji već ispunili svoje snove i koji se ovde sa razlogom ponovo vraćaju. Sve najbolje i Καλό ταξίδι (srećan put)!