TOP STUDIOS - Vourvourou

TOP STUDIOS - VOURVOUROU - smeštaj na samom putu za plažu Karidi beach TOP STUDIOS - VOURVOUROU - bazen sa gazebom i pool barom TOP STUDIOS - VOURVOUROU - bazen sa izdvojenim delom za decu TOP STUDIOS - VOURVOUROU - lepo održavana travnata površina oko objekta TOP STUDIOS - VOURVOUROU - unutrašnjost apartmana TOP STUDIOS - VOURVOUROU - vrlo prijatan ambijent u sobama

TOP STUDIOS - VourvourouTOP STUDIOS - Vourvourou je vrlo lep i sadržajan kompleks smešten na fenomenalnoj lokaciji, na samom putu za plažu Karidi beach jednu od TOP plaža Sitonije, a od koje je udaljen nekih par stotina metara. Kompleks na velikoj lepo održavanoj travnatoj pvršini sa nekoliko borova, palmi i stabala maslina. Objekat za smeštaj povučen je u odnosu na ulicu pa su potpuni mir i uslovi za kvalitetan odmor zagarantovani.

Ali i vrlo sadržajan jer se u okviru ograđenog kompleksa nalaze i prelepi bazen sa izdvojenim delom za decu i neplivače i gazebom uz bazen sa ležaljkama, a tu je i pool bar sa osnovnom ponudom. Na velikoj lepo održavanoj travnatoj površini dosta je prostora, a tu je i deo sa ljuljaškama i toboganom za igranje dece. Naravno predviđen je i prostor sa roštiljom, a oko stabala maslina se nalaze klupe za uživanje u hladu.

Parking prostor je natkriven sa celodnevnim hladom, a u sklopu kompleksa postoji i jedna od najboljih picerija na celoj Sitoniji TOP PIZZA sa dve odvojene bašte u hladu. Ovde možete konzumirati najbolje pice spremljene po italijanskoj recpturi i to u peći na drva. Osim pica u ponudi su i razne vrste pasta i odlične krem čorbe sa povrćem ili pečurkama. A sve po izuzetno pristupačnim cenama i uz vrlo obilne porcije.

Kapaciteti za smeštaj su raspoređeni u dva objekta, a po strukturi su podeljeni na studija i apartmane. Studija su u varijantama Standard Double predviđenih za smeštaj dve osobe, preko Standard Family sa jednim bračnim i jednim krevetom na sprat, odnosno Superior predviđenim za smeštaj tri osobe i blago izdvojenim vrlo dobro opremljenim kuhinjskim blokom. Apartmani su sa dve odvojene spavaće sobe i namenjeni za smeštaj do 5 odraslih osobe. Posteljina i peškiri se menjaju na svaka 4 dana, vreme ulaska u sobe je posle 14h, a vreme izlaska do 12h. Sve u svemu odličan smeštaj na odličnoj lokaciji i vrlo vrednim i ljubaznim domaćinima koji su vam na usluzi i nenametljivo prisutni u svakom trenutku.

Pozicija smeštaja Top Studios na Google mapi

TOP STUDIOS 2019 DD Studio SUP Studio DF Studio DD Studio Pool Apartment
29.Apr - 25.Maj 52 € 63 € 68 € 62 € 110 €
26.Maj - 15.Jun 62 € 73 € 78 € 72 € 120 €
16.Jun - 29.Jun 67 € 78 € 88 € 82 € 130 €
30.Jun - 27.Jul 82 € 93 € 98 € 92 € 150 €
28.Jul - 31.Avg 87 € 103 € 108 € 102 € 160 €
1.Sep - 21.Sep 67 € 78 € 88 € 82 € 130 €
22.Sep - 30.Sep 62 € 73 € 78 € 72 € 120 €
1.Okt - 13.Okt 62 € 73 € 78 € 72 € 120 €
Poslednje ažuriranje cenovnika: 27. februar 2019. (18h30min)

Provera dostupnosti i rezervacija Galerije fotografija TOP STUDIOS - VOURVOUROU
TOP STUDIOS - VOURVOUROU - OPŠTE I POSEBNE ODREDBESmeštajne jedinice predviđene su za navedeni broj osoba, smeštaj još jedne osobe dodatno se naplaćuje 10 € ukoliko je u pitanju jedna odrasla osoba ili dete starije od 2 godine. Boravak deteta do 2 godine se ne naplaćuje. Maksimalan broj osoba prema smeštajnim jedinicama je:

- DELUXE DOUBLE STUDIO - 2 osobe

- DELUXE DOUBLE STUDIO (Pool view)- 2 osobe

- SUPERIOR STUDIO - 2 odrasle osobe + 1 dete do 10 godina starosti + 1 dete do 2 godine starosti ili ukupno 3 odrasle osobe

- DELUXE FAMILY STUDIO - 2 odrasle osobe + 1 dete do 10 godina starosti + 1 dete do 2 godine starosti

- APARTMENT - 4 odrasle osobe ili porodica sa dve odrasle osobe i najviše 3 deteta

Usluga se vrši po principu BED & BREAKFAST (BB), cena doručka je 6 € po osobi i ona je uključena u cene iz cenovnika i to za sve osobe prema kapacitetu smeštajne jedinice. Depozit za rezervaciju iznosi 30% od ukupnog iznosa, a otkazivanje rezervacije u roku više od 22 dana od dana dolaska ide bez naplate, osim eventualnih provizija banke ili pošte. Ukoliko se međutim otkazivanje izvrši u roku manje od 21 dana od datuma dolaska celokupni iznos depozita se zadržava. Otkazivanjem u toku boravka zadužujete se sa 50% od iznosa za preostali period.

CHECK IN: 14h
CHECK OUT 12hTOP STUDIOS - VOURVOUROU - USLOVI I POSTUPAK REZERVACIJECene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici, po danu boravka za navedeni broj osoba, dakle ne po osobi. U cenu je URAČUNAT DORUČAK (BB) za navedeni broj osoba, korišćenje klima uređaja, zamena posteljine i peškira na 4 dana, korišćenje parking prostora, dvorišta, roštilja, bazena, gazeba, igrališta za decu, wi-fi. Ne postoje smene - datum dolaska i broj noći odredjujete sami, a ukoliko želite podnosite zahtev za određenu sobu prema spratnosti ili orjentaciji terase.

Slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI preko mail forme sajta u Vaše ime vršimo proveru dostupnosti, rezervaciju, regulisanje depozita i izradu vaučera na Vaše ime. U tom smislu potrebno je da nam dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Za sve goste koji vrše rezervaciju preko našeg sajta obezbeđujemo kompletnu logističku podršku na Sitoniji, uz vaučer dobijate i detaljne mape plaža Sitonije, listu GPS koordinata svih plaža, vidikovaca, atrakcija i zanimljivih lokaliteta na poluostrvu, auto kartu, mnogo korisnih informacija koje možete iskoristiti kako u planiranju boravka na Sitoniji, tako i samog puta.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji znaju šta tačno hoće i žele da svoj odmor isplaniraju bez ikakavih rizika i neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama uz asistenciju najboljeg poznavaoca Sitonije i autora svih vodećih sajtova o Sitoniji. Dakle slanjem samo jednog mejla izvršićete rezervaciju pod uslovima istim kao na licu mesta, a sve administrativne stvari, proveru dostupnosti, rezervaciju i izradu vaučera završićete bez ikakvih troškova.
Na zahteve bez dostavljenih svih podataka, pitanja čiji odgovori već postoje na ovoj prezentaciji i cirkularne mejlove neće biti odgovarano.