VIRGINIA APARTMENTS - Neos Marmaras

VIRGINIA APARTMENTS - NEOS MARMARAS - kvalitetan smeštaj u centru Neos Marmaras VIRGINIA APARTMENTS - NEOS MARMARAS - smeštaj u mirnoj ulici nadomak centra VIRGINIA APARTMENTS - NEOS MARMARAS - komotne terase sa pogledom na more VIRGINIA APARTMENTS - NEOS MARMARAS - dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom VIRGINIA APARTMENTS - NEOS MARMARAS - odvojene sobe za spavanje VIRGINIA APARTMENTS - NEOS MARMARAS - potpuno opremljena kuhinja

VIRGINIA APARTMENTS - Neos MarmarasVIRGINIA APARTMENTS nalazi se u mirnoj ulici praktički u samom centru Neos Marmarasa, a izuzetno je pogodna za porodice ili veće društvo s obzirom da raspolaže sa smeštajnim jedinicama predviđenim za borvak i do 6 osoba. U pitanju su vrlo prostrani apartmani sa dve potpuno odvojene spavaće sobe, posebnim dnevnim boravkom u sklopu kojeg su kuhinja i trpezarija. U dnevnoj sobi nalazi se garnitura za sedenje, a kuhinja je kompletno opremljena i ima klasičan šporet sa 4 ringle i rernom. Svaki apartman raspolaže sa dve terase osim apartmana u potkrovlju koji imaju jednu terasu i prelepe verande sa fenomenalnim pogledom na more zaliva Toroneos, ostrvo Kelifos i Kasandru. Terase koje su okrenute ka moru imaju tende koje osiguravaju celodnevnu hladovinu.

Kuća raspolaže sa parking prostorom, a u neposrednoj blizini nalazi se i free parking prostor uz samu magistralu. Od gradske plaže mesta Neos Marmaras VIRGINIA APARTMENTS je udaljena 300 m, a od plaže PARADISO nekih 900 m. Najbliži minimarket nalazi se na 100 m koliko je udaljena i autobuska stanica dok je taxi stanica na nepunih 200 m. Kuća se nalazi u centru mesta bliže Porto Carrasu, a u visini najboljeg fast food restorana u mestu ALCANO, a kako je smeštena na uzvišenju brdovitog dela ima i prelep pogled ka moru i zalivu Toroneos koji razdvaja Sitoniji u Kasandru. .

Kuća raspolaže sa 5 apartmana sa po dve odvojene spavaće sobe sa ukupno 4+2 ležaja i jednim studiom kod kojeg se spavaći deo nalazi u istoj prostoriji gde je i kuhinja. Jedna od spavaćih soba raspolaže i zasebnom terasom, stan je vrlo komotan i svetao, komforan i vrlo lepo opremljen.

Svi apartmani imaju LCD TV i klima uređaje sa invertorom marke Midea čije je korišćenje uključeno u cenu, a distribucija tople vode obezbeđana je 24h. Sve sobe pokrivene su i wi-fi signalom za bežični internet (mreža: THOMSON E9C01F - password: AF6D6B8C66). Vlasnik objekta ima i dobro opremljeni minimarket kao i auto servis. Sve u svemu VIRGINIA APARTMENTS predstavlja odličan smeštaj na lokaciji koja obezbeđuje kako blizinu centru tako i vrlo lak izlazak na magistralu i predstavlja odličan izbor za veće porodice i sve koji žele komociju i prostor. Najkraći prilaz sa magistrale je treće isključenje (Exit gama - G) za Neos Marmaras kada se dolazi iz pravca Nikitija.

Pozicija smeštaja Virginia Apartments na Google mapi

VIRGINIA APARTMENTS 2014 3 osobe 4 osobe 5-6 osoba
Maj 35 € 40 € 45/50 €
Jun 40 € 45 € 50/55 €
Jul 50 € 55 € 60 €
Avgust 60 € 60 € 65/70 €
Septembar 40 € 45 € 50 €
Oktobar 35 € 40 € 45 €