MOLINO VILLA - Nikiti

MOLINO VILLA - NIKITI - kompleks sa prelepim dvorištem u Nikitiju MOLINO VILLA - NIKITI - luksuzno opremljene mezonete MOLINO VILLA - NIKITI - detalj kuhinjskog dela MOLINO VILLA - NIKITI - igralište za decu MOLINO VILLA - NIKITI - detalj kupatila

MOLINO VILLA - NikitiVila Molino sastoji se od 5 luksuznih, potpuno opremljenih mezoneta, spremnih za Vaš odmor u Nikitiju na Sitoniji. Svaka mezoneta se sastoji od dve spavaće sobe, hodnika, kupatila, prostranog dvorišta i prekrasnog balkona koji gleda na fantastičan vrt. Vrlo lepo ukomponovana kuhinja opremljena je frižiderom, pećnicom, kuvalom za vodu, aparatom za kafu i svim potrebnim kuhinjskim priborom, što vam omogućava da jednostavno sami pripremite obroke. Mezonete su dizajnirali profesionalni stručnjaci u nijansama bele, sive i svetlo plave boje, nudeći osećaj luksuza i udobnosti prostora.


Prelepo dvorište od 3 hektara je jedinstvena karakteristika vile Molino. Elegantna, dobro obrađena, puna palmi, drveća nara kao i stabla lovora, pruža mogućnost gostima da uživaju u sunčanju, odmaranju ili igranju dece. U večernjim satima, idealno je mesto za opuštanje u društvu, uz dobru knjigu ili piće s prijateljima, pod diskretnim osvjetljenjem. Roštilj i velika pergola stvaraju jedinstven prostor za obedovanje sa porodicom ili prijateljima, ili duge razgovore uz kafu. U dvorištu se nalazi i spoljni tuš kako bi se nakon kupanja mogli brzo istuširati. Poslednje, ali ne i najmanje važno, je igralište koje nudi bezbrižne trenutke pune radosti vašim dragim malim prinčevima i princezama. Na kraju, belo ograđeno područje je vizuelno odvojeno prirodnim zimzelenim drvećem, koje Vam nudi privatnost.

GPS: N40.221964 E23.661948

Cena zakupa smeštaja u ovom kompleksu je od 55€ po danu i dogovara se sa vlasnikom u zavisnosti od broja osoba i sadržaja smeštajne jedinice. Za sve goste koji rezervišu smeštaj preko ovog sajta odobrava se POSEBNA POGODNOST, a to je

2 NOĆI GRATIS ZA SVE TERMINE U MAJU, JUNU, SEPTEMBRU I OKTOBRU 2019.


Dakle platite 10, a ostajete 12 noći!!!

PONUDA UKLJUČUJE:

- Parking mesto za svaki auto
- Wi-Fi internet
- Dečije igralište
- Besplatno korišćenje klima uređaja
- Upotrebu roštilja
- Mrežice za komarce
- Zamena posteljine i peškira na 4 dana
- Vino i kolač dobrodošlice


Smeštaj sa preporukom, ljubaznim domaćinima i jednim od najlepše uređenih dvorišta na Sitoniji.
Pozicija kompleksa Molino Villa na Google mapi


VIDEO

MOLINO VILLA 2019 2 osobe 3 osobe 4 osobe
1. Maj - 31. Maj
1. Jun - 20. Jun
21. Jun - 20. Jul
21. Jul - 31. Avgust
1. Septembar - 30. Septembar
1. Oktobar - 31. Oktobar
Poslednje ažuriranje cenovnika: 27. mart 2019. (22h20min)

Provera dostupnosti i rezervacija
MOLINO VILLA - NIKITI - USLOVI I POSTUPAK REZERVACIJECene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici, po danu boravka za navedeni broj osoba, dakle ne po osobi. U cenu je uračunato korišćenje klima uređaja kao zamena posteljine i peškira na 5 dana, korišćenje parking prostora, dvorišta, wi-fi. Ne postoje smene - datum dolaska i broj noći određujete sami.

Slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI DIREKTNO KOD VLASNIKA preko mail forme sajta kontaktirate direktno vlasnika sa kim vršite proveru dostupnosti, dogovarate rezervaciju, regulisanje depozita. U tom smislu potrebno je da na engleskom jeziku dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Depozit za rezervaciju plaća se uplatom u banci prema IBAN i SWIFT podacima koje ćete dobiti od vlasnika kuće.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji žele da u direktnom kontaktu sa vlasnikom kuće isplaniraju svoj odmor, bez ikakavih rizika i neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama.
Formular za kontakt sa vlasnikom popunite na engleskom jeziku.