ARHONTARIKI - Sarti

ARHONTARIKI - Sarti - pogled na objekat A kompleksa ARHONTARIKI - Sarti - pogled iz dela sa vinovom lozom ARHONTARIKI - Sarti - novi objekat B kompleksa ARHONTARIKI - Sarti - pogled iz maslinjaka na objekat A ARHONTARIKI - Sarti - pogled sa terase na studija na spratu objekta B ARHONTARIKI - Sarti - igralište za decu

ARHONTARIKI - Sarti - Platania beachKompleks ARHONTARIKI nalazi se u najjužnijem delu Sartija koji izlazi na plažu PLATANIA. Smešten u prelepom prirodnom okruženju sa dosta zelenila i dva objekta arhitektonskih rešenja koji plene već na prvi pogled. A kako i ne bi kada je vlasnik ovog mesta ALEKSANDROS arhitekta koje je uradio najveći broj objekata u Sartiju i Sikiji. Zajedno sa suprugom VASSILIKI, sinom i ćerkom vode ARHONTARIKI i upravo zahvaljujući njima ovde sve funkcioniše na najbolji način pružajući idealne uslove za odmor u miru.

Objekat A sa prednje strane i novosagrađeni objekat B pozadi raspolažu sa ukupno 23 studija (3 dvokrevetna, 13 trokrevetnih i 7 predviđenih za smeštaj 4 osobe). Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatila imaju toplu vodu dostupnu preko celog dana, a svi studiji na spratu raspolažu sa terasama sa predivnim pogledom na PLATANIU i ATOS. Sve sobe imaju TV, neke imaju LCD TV i klimu čije je korišćenje uključeno u cenu najma, a postoji i wi-fi bežična internet konekcija (password: 01634986).

Ceo kompleks je ograđen, postoji kapija kroz koju se ulazi i dolazi do prostora predviđenog za parking automobila gostiju. Uz stabla maslina i mesto za sedenje u hladovini natkrivenim vinovom lozom ovde je i povrtnjak sa domaćim proizvodima koje ljubazna gazdarica uz voće i grožđe daruje gostima. Postoji i igralište za decu sa ljuljaškama i vrteškom kao i natkriveni deo za sedenje i uživanje.

ARHONTARIKI je udaljen 300m od plaže PLATANIA, a nekih 2,4 km od supermarketa MARINOPOULOS i centra SARTIJA. Na plaži PLATANIA nalazi se jedna od najpoznatijih taverni TEANO u kojoj se organizuju tradicionalne Grčke večeri, programi sa živom muzikom i folklornom igrama. U neposrednoj blizini nalazi se i HIT plaža sezone 2014. plaža ARK sa istoimenim beach-barom i odličnim sadržajima. Odmah do plaže PLATANIA nalazi se i nudistička plaža u Sartiju, a sledeća u nizu plaža GOA mesto najboljeg noćnog provoda u dane vikenda u Sartiju.
Pozicija kuće Arhondariki na Google mapi

ARHONTARIKI 2019 - HOUSE A 2 osobe 3 osobe 4 osobe
Maj
1.Jun - 5.Jul 28 € 33 € 35 €
6.Jul - 25.Jul 35 € 45 € 48 €
26.Jul - 25.Avgust 45 € 60 € 63 €
26.Avgust - 30.Septembar 33 € 43 € 45 €
Oktobar
Poslednje ažuriranje cenovnika: 6. januar 2019.
ARHONTARIKI 2019 - HOUSE B 2 osobe 3 osobe 4 osobe
Maj
1.Jun - 5.Jul 38 € 43 € 45 €
6.Jul - 25.Jul 50 € 55 € 58 €
26.Jul - 25.Avgust 55 € 60 € 63 €
26.Avgust - 30.Septembar 38 € 43 € 45 €
Oktobar
Poslednje ažuriranje cenovnika: 6. januar 2019.

Provera dostupnosti i rezervacija Galerije fotografija ARHONTARIKI - SARTI - PLATANIA
ARHONTARIKI - Sarti - Platania beach - USLOVI I POSTUPAK REZERVACIJECene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici, po danu boravka za navedeni broj osoba, dakle ne po osobi. U cenu je uračunato korišćenje klima uređaja, zamena posteljine i peškira na 5 dana, korišćenje parking prostora, dvorišta, roštilja, wi-fi. Ne postoje smene - datum dolaska i broj noći odredjujete sami, a ukoliko želite podnosite zahtev za određenu sobu prema numeraciji prikazanoj na poslednje dve slike foto galerije gore.

Slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI preko mail forme sajta u Vaše ime vršimo proveru dostupnosti, rezervaciju, regulisanje depozita i izradu vaučera na Vaše ime. U tom smislu potrebno je da nam dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Za sve goste koji vrše rezervaciju preko našeg sajta obezbeđujemo kompletnu logističku podršku na Sitoniji, uz vaučer dobijate i detaljne mape plaža Sitonije, listu GPS koordinata svih plaža, vidikovaca, atrakcija i zanimljivih lokaliteta na poluostrvu, auto kartu, mnogo korisnih informacija koje možete iskoristiti kako u planiranju boravka na Sitoniji, tako i samog puta.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji znaju šta hoće i žele da svoj odmor isplaniraju bez ikakavih rizika i neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama uz asistenciju najboljeg poznavaoca Sitonije i autora svih vodećih sajtova o Sitoniji.
Na zahteve bez dostavljenih svih podataka, pitanja čiji odgovori već postoje na ovoj prezentaciji i cirkularne mejlove neće biti odgovarano.