ARHONTARIKI - Sarti

ARHONTARIKI - Sarti - pogled na objekat A kompleksa ARHONTARIKI - Sarti - pogled iz dela sa vinovom lozom ARHONTARIKI - Sarti - novi objekat B kompleksa ARHONTARIKI - Sarti - pogled iz maslinjaka na objekat A ARHONTARIKI - Sarti - pogled sa terase na studija na spratu objekta B ARHONTARIKI - Sarti - igralište za decu

ARHONTARIKI - Sarti - Platania beachKompleks ARHONTARIKI nalazi se u najjužnijem delu Sartija koji izlazi na plažu PLATANIA. Smešten u prelepom prirodnom okruženju sa dosta zelenila i dva objekta arhitektonskih rešenja koji plene već na prvi pogled. A kako i ne bi kada je vlasnik ovog mesta ALEKSANDROS arhitekta koje je uradio najveći broj objekata u Sartiju i Sikiji. Zajedno sa suprugom VASSILIKI, sinom i ćerkom vode ARHONTARIKI i upravo zahvaljujući njima ovde sve funkcioniše na najbolji način pružajući idealne uslove za odmor u miru.

Objekat A sa prednje strane i novosagrađeni objekat B pozadi raspolažu sa ukupno 23 studija (3 dvokrevetna, 13 trokrevetnih i 7 predviđenih za smeštaj 4 osobe). Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatila imaju toplu vodu dostupnu preko celog dana, a svi studiji na spratu raspolažu sa terasama sa predivnim pogledom na PLATANIU i ATOS. Sve sobe imaju TV, neke imaju LCD TV i klimu čije je korišćenje uključeno u cenu najma, a postoji i wi-fi bežična internet konekcija (password: 01634986).

Ceo kompleks je ograđen, postoji kapija kroz koju se ulazi i dolazi do prostora predviđenog za parking automobila gostiju. Uz stabla maslina i mesto za sedenje u hladovini natkrivenim vinovom lozom ovde je i povrtnjak sa domaćim proizvodima koje ljubazna gazdarica uz voće i grožđe daruje gostima. Postoji i igralište za decu sa ljuljaškama i vrteškom kao i natkriveni deo za sedenje i uživanje.

ARHONTARIKI je udaljen 300m od plaže PLATANIA, a nekih 2,4 km od supermarketa MARINOPOULOS i centra SARTIJA. Na plaži PLATANIA nalazi se jedna od najpoznatijih taverni TEANO u kojoj se organizuju tradicionalne Grčke večeri, programi sa živom muzikom i folklornom igrama. U neposrednoj blizini nalazi se i HIT plaža sezone 2014. plaža ARK sa istoimenim beach-barom i odličnim sadržajima. Odmah do plaže PLATANIA nalazi se i nudistička plaža u Sartiju, a sledeća u nizu plaža GOA mesto najboljeg noćnog provoda u dane vikenda u Sartiju.
Pozicija kuće Arhondariki na Google mapi

ARHONTARIKI 2015 2 osobe 3 osobe 4 osobe
Maj
Jun 28 € 33 € 35 €
Jul 33/43 € 38/48 € 48/58 €
Avgust 51 € 58 € 63 €
Septembar 38/28 € 43/33 € 45/35 €
Oktobar 25 € 28 € 31 €