RENA - Novi Sarti

RENA - Sarti - pogled na ulicu koja vodi do plaže RENA - Sarti - pogled na kuća sa parkinga RENA - Sarti - detalj spavaće sobe RENA - Sarti - trokrevetne sobe RENA - Sarti - pogled na terase natkrivene tendom RENA - Sarti - potpuno opremljene kuhinje RENA - Sarti - potpuno nova kupatila RENA - Sarti - detalj izuzetno čistih kupatila

RENA - Sarti - Novi SartiKuća RENA nalazi se na samom početku dela Novi Sarti u mirnoj ulici koja vodi do plaže i to jedinog dela u Novom Sartiju gde postoje sadržaji na plaži (ležaljke i suncobrani) servisa za iznajmljivanje pedalina i čamaca. Smeštena tačno preko puta kuće BERLIN u ulici koja kraj blznakinja ARISTOTELIS izlazi na uređeno šetalište i plažu. Od plaže je udaljena nekih 70m, a sama kuća je malo uvučena u odnosu na ulicu i nalazi se iza kuće u kojoj žive vrlo ljubazni domaćini. RENA je inače jedina kuća u ovom bloku koja raspolaže sopstvenim parkingom smeštenim sa strane kuće odakle se i ulazi u dvorište.

Kuća RENA raspolaže sa 6 vrlo komfornih apartmana koji su po strukturi trokrevetni i predviđeni za smeštaj do 3 osobe. U slučaju boravka male dece moguć je smeštaj 2 odrasle osobe i dva deteta uzrasta do 2 godine. U spavaćoj sobi nalazi se jedan francuski i jedan običan ležaj, a uz orman i noćni ormarić ovde se nalaze i TV, SAT prijemnik i klima uređaj marke MATUSHIMA čije je korišćenje uračunato u cenu zakupa. Gostima je na raspolaganju i wi-fi internet čiji signal ravnomerno pokriva sve sobe.

Sobe 1, 2 i 3 smeštene su u visokom prizemlju, a sobe 4, 5 i 6 na prvom spratu do koga vode široke i bezbedne stepenice. Svaka soba raspolaže terasom na kojoj je garnitura za sedenje i sve sobe imaju rolo tende koje prave odličnu senku i hladovinu. Kuhinja je potpuno odvojena od spavaće sobe i potpuno je opremljena svim posuđem i opremom za samostalno pripremanje hrane. Ima rešo, frižider, aspirator i sudoperu sa radnim delom, a kuhinja ima i svoj prozor za dodatnu ventilaciju.

Kupatila su vrlo komotna i pred sezonu 2014. potpuno renovirana, postavljene su nove pločice i sanitarije, ogledala, a deo za tuširanje sada ima ozidane kadice. Sve je vrlo uredno i čisto, a kako i ne bi kada je gospođa Evdokia, vlasnica ovog izuzetno prijatnog mesta jedna od najvrednijih žena u Sartiju. Uz posteljinu koja se menja na 5 dana gostima su na raspolaganju i peškiri i to po dva za svaku osobu. Kuća RENA nalazi se na izuzetno mirnoj lokaciji blizu svih sadržaja i plaže i predstavlja odličan izbor za porodice sa jednim ili dva mala deteta.
Pozicija kuće Rena na Google mapi

RENA 2019 2 osobe 3 osobe 2+2 osobe
1.Maj - 31.Maj 25 € 28 €
1.Jun - 15.Jun 30 € 35 € 38 €
16.Jun - 30.Jun 35 € 40 € 43 €
1.Jul - 10.Jul 40 € 45 € 48 €
11.Jul - 20.Jul 50 € 55 € 58 €
21.Jul - 31.Avgust 55 € 60 € 63 €
1.Septembar - 15.Septembar 35 € 38 € 40 €
16.Septembar - 30.Septembar 25 € 28 € 30 €
Poslednje ažuriranje cenovnika: 26. januar 2019.

Provera dostupnosti i rezervacija Galerije fotografija RENA - SARTI
RENA - Sarti - USLOVI I POSTUPAK REZERVACIJECene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici, po danu boravka za navedeni broj osoba, dakle ne po osobi. U cenu je uračunato korišćenje klima uređaja, zamena posteljine i peškira na 5 dana, korišćenje parking prostora, dvorišta, wi-fi. Ne postoje smene - datum dolaska i broj noći određujete sami, a ukoliko želite podnosite zahtev za određenu sobu prema spratnosti ili numeraciji datoj u opisu kuće gore.

Slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI preko mail forme sajta u Vaše ime vršimo proveru dostupnosti, rezervaciju, regulisanje depozita i izradu vaučera na Vaše ime. U tom smislu potrebno je da nam dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Za sve goste koji vrše rezervaciju preko našeg sajta obezbeđujemo kompletnu logističku podršku na Sitoniji, uz vaučer dobijate i detaljne mape plaža Sitonije, listu GPS koordinata svih plaža, vidikovaca, atrakcija i zanimljivih lokaliteta na poluostrvu, auto kartu, mnogo korisnih informacija koje možete iskoristiti kako u planiranju boravka na Sitoniji, tako i samog puta.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji znaju šta hoće i žele da svoj odmor isplaniraju bez ikakavih rizika i neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama uz asistenciju najboljeg poznavaoca Sitonije i autora svih vodećih sajtova o Sitoniji.
Na zahteve bez dostavljenih svih podataka, pitanja čiji odgovori već postoje na ovoj prezentaciji i cirkularne mejlove neće biti odgovarano.