MAGDA - Kalamitsi

MAGDA - Kalamitsi - pogled na objekat MAGDA - Kalamitsi - pogled na objekat sa parkinga MAGDA - Kalamitsi - pogled na objekat iz dvorišta MAGDA - Kalamitsi - prostrano travnato dvorište i igralište za decu

MAGDA - KalamitsiSmeštena je na samom ulazu u mesto i to onom gde se u Kalamitsi dolazi iz pravca Sartija. Na nekih 100m od plaže i to dela kod kompleksa CAVO KALAMITSI i istoimenog beach bara na samoj plaži.

Kuća je izuzetno kvalitetna i dobro održavana, a gazdarica Magda vrlo prijatna i vredna žena i uzorna domaćica. Kuća raspolaže studijima i apartmanima raspoređenim u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi su klimatizovani sa odlično opremljenim kuhinjama, a u apartmanima sa šporetom a rernom i velikim frižiderom sa odvojenim zamrzivačem.

Kuća Magda raspolaže i sa izdvojenim parking prostorom, ima tuš u dvorištu, roštilj, a ispred kuće raspolaže lepo održavanom travnatom površinom sa igralištem za malu decu. Studio 104 i apartman 201 imaju direktni izlaz na ovu površinu.

MAGDA je udaljena 110m od plaže Kalamitsija, a isto toliko i od minimarketa u sklopu centra CAVO KALAMITSI. Plaža Kalamitsija je uređena i sa sadržajima nekoliko taverni, kafea i dva beach bara CAVO i CHICA. Ovde se nalazi i taverna ZORBAS u kojoj se ponedeljkom organizuju tradicionalne Grčke večeri sa živom muzikom i folklornim programom.
Pozicija kuće Magda na Google mapi