FARM HOUSE 3 - Sarti

FARM HOUSE - SARTI - studio u kući na imanju  sa dvorištem u Sartiju FARM HOUSE - SARTI - francuski ležaj FARM HOUSE - SARTI - moderna i funkcionalna kuhinja FARM HOUSE - SARTI - rešo, aspirator, ketler za grejanje vode, mini mikser, sudopera sa delom za ceđenje FARM HOUSE - SARTI - kupatilo sa zidanom tuš kadicom FARM HOUSE - SARTI - detalj kupatila - umivaonik

FARM HOUSE 3 - SartiFARM HOUSE 3 - nalazi se u zasebnoj kući na imanju koje je izdvojeno na 1.5km od magistrale u visini dela Sarti beach. Imanje je u blizini jednog od najluksuznijeg kompleksa u Sartiju AFISIA VILLAS. Imanje je ograđeno, a osim velikog dvorišta i farme malih životinja (zečevi, pilići...) gostima je na raspolaganju prostor za parkiranje automobila. Kuća se sastoji od ukupno tri smeštajne jedinice predviđene za smeštaj 6, 4 odnosno 3 osobe.

Stan pod brojem 3 je studio predviđen za smeštaj 3 osobe, ima jedan francuski ležaj i jedan dvosed na razvlačenje. U sklopu studija nalazi se i kuhunjski blok, moderan i funkcionalan sa rešoom sa dve ringle, aspiratorom, dvodelnom sudoperom sa delom za ceđenje suđa. Gostima je na raspolaganju i Ketler za brzo grejanje vode za kafu ili čaj i mali mikser. Kuhinja je potpuno opremljena posuđem, tanjirima, šoljama i priborom za jelo za 3 osoba. Kupatilo je moderno urađeno sa odvojenom zidanom tuš kadicom i toplom vodom 24h. TV je LCD sa prijemom grčkih digitalnih kanala. Nažalost za sada ne postoji wi-fi u kući ali vlasnik pokušava da pronađe neko rešenje.

Kuća je udaljena 1500m od magistrale, do nje vodi zemljani put koji prolazi kroz gustu platansku šumu, dakle u pitanju je deo Sartija gde je mir zagarantovan, a prirodni uslovi savršeni i potpuni. Veliko dvorište, igralište za decu, roštilj pružaju savršene uslove za odmor kao u vikendici. Peškiri se sa posteljinom menjaju na 5 dana. Vreme ulaska u sobe (check in: 14h) a vreme izlaska (check out: 12h). GPS lokacija kuće nalazi se na vaučeru koji gosti dobijaju nakon rezervacije.

Nov smeštaj sa preporukom na lokaciji koja će zadovoljiti ljubitelje prirode i mirne varijante smeštaja sa gazdama koji imaju reputaciju divnih ljudi.
Pozicija smeštaja Farm House 3 na Google mapi

FARM HOUSE 3 - 2019 1 osoba 2 osobe 3 osobe
1. Maj - 31. Maj 23 € 24 € 25 €
1. Jun - 20. Jun 33 € 34 € 35 €
21. Jun - 20. Jul 43 € 44 € 45 €
21. Jul - 31. Avgust 53 € 54 € 55 €
1. Septembar - 30. Septembar 43 € 44 € 45 €
1. Oktobar - 31. Oktobar 24 € 25 €
Poslednje ažuriranje cenovnika: 27. februar 2019. (23h55min)

Provera dostupnosti i rezervacija
FARM HOUSE 3 - SARTI COUNTRY - USLOVI I POSTUPAK REZERVACIJECene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici, po danu boravka za navedeni broj osoba, dakle ne po osobi. U cenu nije uračunato korišćenje klima uređaja, ali jeste zamena posteljine i peškira na 5 dana, korišćenje parking prostora, dvorišta. Ne postoje smene - datum dolaska i broj noći određujete sami.

Popunjavanjem i slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI PREKO NAŠEG SAJTA u Vaše ime vršimo proveru dostupnosti, rezervaciju, regulisanje depozita i izradu vaučera na Vaše ime. U tom smislu potrebno je da nam dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Za sve goste koji vrše rezervaciju preko našeg sajta obezbeđujemo kompletnu logističku podršku na Sitoniji, uz vaučer dobijate i detaljne mape plaža Sitonije, listu GPS koordinata svih plaža, vidikovaca, atrakcija i zanimljivih lokaliteta na poluostrvu, auto kartu, mnogo korisnih informacija koje možete iskoristiti kako u planiranju boravka na Sitoniji, tako i samog puta.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji žele na najjednostavniji način i slanjem samo jednog mejla odmor izvrše rezervaciju smeštaja bez ikakavih komplikovanih i rizičnih procedura, neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama uz asistenciju najboljeg poznavaoca Sitonije i autora svih vodećih sajtova o Sitoniji.
Formular možete popuniti na srpskom jeziku, a na zahteve bez dostavljenih svih podataka, pitanja čiji odgovori već postoje na ovoj prezentaciji i cirkularne mejlove neće biti odgovarano.