THALATTA - Kalamitsi

THALATTA - Kalamitsi - plaža kampa THALATTA - Kalamitsi - lux šatori THALATTA - Kalamitsi - picerija u kampu THALATTA - Kalamitsi - zajednička kupatila u kampu THALATTA - Kalamitsi - vodeni sportovi THALATTA - Kalamitsi - village camp THALATTA - Kalamitsi - luksuzne MOBILE HOUSE kućice THALATTA - Kalamitsi - luksuzne kamp kućice na plaži THALATTA - Kalamitsi - interijer MOBILE HOUSE kućica THALATTA - Kalamitsi - pogled na plažu THALATTA - Kalamitsi - bazen THALATTA - Kalamitsi - prilaz bazenu THALATTA - Kalamitsi - prostor za šatore THALATTA - Kalamitsi - kamp na domak Kalamitsija

THALATTA KALAMITSI VILLAGE CAMP - Kalamitsi - SEZONA 2017.THALATTA kamp nalazi se uz mesto KALAMITSI ismešten je na 520 ari površine gotovo u potpunosti u zelenilu i sa odličnom hladovinom. U kampu postoje uređeni prostori za kamp kućice, šatore, a u ponudi su i lux drveni bungalovi (LUX Sunroller, made in Spain 2006.) sa wc, tušem, kuhinjom i klimom površine od 24-32 kvadrata odnosno namenjene za boravak 4-6 osoba. Toaleti, tuševi, prostorije za pranje suđa i veša, telefoni OTE, strujni priključak, frižideri se podrazumevaju, a možete iznajmiti i bicikl radi lakšeg obilaska ovog velikog kompleksa.

THALATTA u svojoj ponudi ima i supermarket, restoran, piceriju AL FORNO, kafe THALATTA, prelepi bazen nepravilnog oblika sa prelivom u nivou terena, teretanu, tuševe, kabine za presvlačenje. Za decu postoji poseban deo PLAYHOUSE SUBMARINE sa programima primerenim njihovom uzrastu. THALATTA kamp smešten ja na istoimenoj peščanoj plaži sa svim sadržajima koja je upravo iz tih razloga izuzetno pogodna i za celodnevni boravak. Plaža ima teren za odbojku na pesku, mogućnost bavljenja vodenim sportovima, beach bar, suncobrane i ležaljke.

Krajnji levi deo plaže u free varijanti baš kao i deo od polovine pa do kraja desne strane, prostor koji mahom zauzimaju kamperi iz kamp kućica. A na rubnim delovima plaže fantastične stene. Obala nešto strmija, a pesak se nastavlja i u na dnu čistog mora koje prilično brzo prelazi u dubinu. THALATTA, kamp selo koje živi kao grad u malom, zaključak je koji se nameće, a mnogo je razloga zbog koji THALATTA ima apsolutnu preporuku Sitonijanadlanu!
Pozicija kampa Thalatta na Google mapi


THALATTA KALAMITSI VILLAGE CAMP - CENOVNIK 2017.Kompletan cenovnik usluga kampa THALATTA za 2017. godinu