ILIADIS - Sarti

ILIADIS - Sarti - smeštaj u centru Sartija ILIADIS - Sarti - objekat sa kvalitenim smeštajem ILIADIS - Sarti - potpuno opremljena studija ILIADIS - Sarti - dosta zelenila oko objekta ILIADIS - Sarti - lepa unutrašnjost studija ILIADIS - Sarti - parking prostor za goste

ILIADIS - Sarti - centar mestaKuća ILIADIS nalazi se praktički u samom centru Sartija, preko puta autobuske stanice i bankomata, a na nekih 30 m od obe pešačke ulice koje vode ka centralnom trgu. Oko kuće ima dosta zelenila, a sa severne strane nalazi se i parking prostor za goste. Parking je natkriven i obezbeđen je hlad za parkirana vozila.

Raspolaže sa ukupno 21 smeštajnom jedinicom koja su po strukturi studija (dvokrevetna i trokrevetna) a u prizemlju su apartmani predviđeni za smeštaj 4 osobe. Svi studiji i apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatila, a svi studiji na spratu raspolažu sa komotnim terasama. Sve sobe imaju SAT-TV i klimu čije je korišćenje uključeno u cenu najma, a postoji i wi-fi bežična internet konekcija koja pokriva objekat u potpunosti. Sobe su uređene sa puno ukusa, a sve je savršeno uredno i čisto. Po zahtevu gosta u sobe se može dodati krevetac za bebe.

ILIADIS se nalazi u Starom Sartiju na samo 100 metara od šetališta i plaže i to dela koji je najpokriveniji sadržajima mnogobrojnih taverni, kafea i restorana. Tri ulice koje okružuju objekat su izuzetno mirne i kroz njih praktički nema protoka saobraćaja i uglabnom se koriste za parking automobila.

U blizini kuće nalazi se nekoliko dobro snabdevenih minimarketa, a supermarket ARVANITIDIS je udaljen nepunih 100 m. U ulici gde je smešten ILIADIS nalazi se i nekoliko dobrih kafea i barova, fast food restorana, a tu su i pekara i poslastičarnica.
Pozicija kuće Iliadis na Google mapi

ILIADIS 2019 2 osobe 3 osobe 4-5 osoba
1.Maj - 10.Jun na upit na upit na upit
11.Jun - 30.Jun na upit na upit na upit
1.Jul - 16.Jul na upit na upit na upit
17.Jul - 20.Avgust na upit na upit na upit
21.Avgust - 31.Avgust na upit na upit na upit
1.Septembar - 16.Septembar na upit na upit na upit
17.Septembar - 31.Oktobar na upit na upit na upit
Poslednje ažuriranje cenovnika: 10. januar 2019.

Provera dostupnosti i rezervacija Galerije fotografija ILIADIS - SARTI
ILIADIS - Sarti - USLOVI I POSTUPAK REZERVACIJECene su u evrima, po smeštajnoj jedinici, po danu boravka za navedeni broj osoba, dakle ne po osobi. Cene se dobijaju na upit u zavisnosti od termina boravka i strukture smeštaja i kreću se u opsegu 30-95 €. U cenu je uračunato korišćenje klima uređaja, čišćenje soba, zamena posteljine i peškira na 4 dana, korišćenje parking prostora, wi-fi. Ne postoje smene - datum dolaska i broj noći određujete sami, a ukoliko želite podnosite zahtev za određenu sobu prema spratnosti.

Slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI preko mail forme sajta u Vaše ime vršimo proveru dostupnosti, rezervaciju, regulisanje depozita i izradu vaučera na Vaše ime. U tom smislu potrebno je da nam dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Za sve goste koji vrše rezervaciju preko našeg sajta obezbeđujemo kompletnu logističku podršku na Sitoniji, uz vaučer dobijate i detaljne mape plaža Sitonije, listu GPS koordinata svih plaža, vidikovaca, atrakcija i zanimljivih lokaliteta na poluostrvu, auto kartu, mnogo korisnih informacija koje možete iskoristiti kako u planiranju boravka na Sitoniji, tako i samog puta.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji znaju šta hoće i žele da svoj odmor isplaniraju bez ikakavih rizika i neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama uz asistenciju najboljeg poznavaoca Sitonije i autora svih vodećih sajtova o Sitoniji.
Na zahteve bez dostavljenih svih podataka, pitanja čiji odgovori već postoje na ovoj prezentaciji i cirkularne mejlove neće biti odgovarano.