FARM HOUSE 6 - Sarti

FARM HOUSE - SARTI - kuća na imanju  sa dvorištem u Sartiju FARM HOUSE - SARTI - velika potpuno opremljena kuhinja FARM HOUSE - SARTI - jedna od dve odvojene spavaće sobe FARM HOUSE - SARTI - dva kreveta u dnevnoj sobi FARM HOUSE - SARTI - detalj kupatila FARM HOUSE - SARTI - dve potpuno odvojene spavaće sobe

FARM HOUSE 6 - SartiFARM HOUSE 6 - nalazi se na imanju koje je izdvojeno na 1.5km od magistrale u visini dela Sarti beach. Imanje je u blizini jednog od najluksuznijeg kompleksa u Sartiju AFISIA VILLAS. Imanje je ograđeno, a osim velikog dvorišta i farme malih životinja (zečevi, pilići...) gostima je na raspolaganju prostor za parkiranje automobila. Kuća se sastoji od ukupno tri smeštajne jedinice predviđene za smeštaj 6, 4 odnosno 3 osobe.

Stan pod brojem 6 sastoji se od dve potpuno odvojene spavaće sobe, u svakoj se nalazi francuski ležaj, ormari za odlaganje stvari i svaka spavaća soba ima svoj LCD televizor. U dnevnom delu nalaze se još dva pojedinačna ležaja, a ovde je još jedan veći LCD TV. U trpezarijskom delu nalazi se veliki sto za 6 osoba, a kuhinja je potpuno opremljena sa visećim elementima, velikim frižiderom, duplom sudoperom, šporetom sa 4 ringle, rernom, a gostima je na raspolaganju i Ketler za brzo grejanje vode i mali mikser. Iznad šporeta je aspirator, a kuhinja je potpuno opremljena posuđem i priborom za jelo za 6 osoba. Kupatilo je moderno urađeno sa odvojenom zidanom tuš kadicom i toplom vodom 24h. Prostor je klimatizovan vrhunskom klimom FUJITSU sa DC inverterom. Nažalost za sada ne postoji wi-fi u kući ali vlasnik pokušava da pronađe neko rešenje.

Kuća je udaljena 1500m od magistrale, do nje vodi zemljani put koji prolazi kroz gustu platansku šumu, dakle u pitanju je deo Sartija gde je mir zagarantovan, a prirodni uslovi savršeni i potpuni. Veliko dvorište, igralište za decu, roštilj pružaju savršene uslove za odmor kao u vikendici. Peškiri se sa posteljinom menjaju na 5 dana. Vreme ulaska u sobe (check in: 14h) a vreme izlaska (check out: 12h). GPS lokacija kuće nalazi se na vaučeru koji gosti dobijaju nakon rezervacije.

Smeštaj sa preporukom na lokaciji koja će zadovoljiti ljubitelje prirode i mirne varijante smeštaja sa gazdama koji imaju reputaciju divnih ljudi.
Pozicija smeštaja Farm House 6 na Google mapi

FARM HOUSE 6 - 2019 3 osobe 4 osobe 6 osobe
1. Maj - 31. Maj 52 € 53 € 55 €
1. Jun - 20. Jun 62 € 63 € 65 €
21. Jun - 20. Jul 72 € 73 € 75 €
21. Jul - 31. Avgust 77 € 78 € 80 €
1. Septembar - 30. Septembar 67 € 68 € 70 €
1. Oktobar - 31. Oktobar 53 € 55 €
Poslednje ažuriranje cenovnika: 27. februar 2019. (22h09min)

Provera dostupnosti i rezervacija
FARM HOUSE 6 - SARTI COUNTRY - USLOVI I POSTUPAK REZERVACIJECene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici, po danu boravka za navedeni broj osoba, dakle ne po osobi. U cenu nije uračunato korišćenje klima uređaja, ali jeste zamena posteljine i peškira na 5 dana, korišćenje parking prostora, dvorišta. Ne postoje smene - datum dolaska i broj noći određujete sami.

Popunjavanjem i slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI PREKO NAŠEG SAJTA u Vaše ime vršimo proveru dostupnosti, rezervaciju, regulisanje depozita i izradu vaučera na Vaše ime. U tom smislu potrebno je da nam dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Za sve goste koji vrše rezervaciju preko našeg sajta obezbeđujemo kompletnu logističku podršku na Sitoniji, uz vaučer dobijate i detaljne mape plaža Sitonije, listu GPS koordinata svih plaža, vidikovaca, atrakcija i zanimljivih lokaliteta na poluostrvu, auto kartu, mnogo korisnih informacija koje možete iskoristiti kako u planiranju boravka na Sitoniji, tako i samog puta.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji žele na najjednostavniji način i slanjem samo jednog mejla odmor izvrše rezervaciju smeštaja bez ikakavih komplikovanih i rizičnih procedura, neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama uz asistenciju najboljeg poznavaoca Sitonije i autora svih vodećih sajtova o Sitoniji.
Formular možete popuniti na srpskom jeziku, a na zahteve bez dostavljenih svih podataka, pitanja čiji odgovori već postoje na ovoj prezentaciji i cirkularne mejlove neće biti odgovarano.