SMEŠTAJ - SARTI

SARTI - STARI SARTI

ATHINA HOUSE - SARTI

Nalazi se u ulici koja razdvaja stari i novi deo Sartija. Raspolaže sa trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. sve sobe su moderno i lepo opremljene, klimatizovane, a kuća raspolaže i privatnim parking prostorom.

detaljnije
SARTI - COUNTRY

FARM HOUSE 6 - SARTI - COUNTRY

Stan se nalazi u kući na imanju koje je izdvojeno i na 1.5km od magistrale u visini dela Sarti beach. Imanje je u blizini jednog od najluksuznijeg kompleksa u Sartiju AFISIA VILLAS.

detaljnije

FARM HOUSE 3 - SARTI - COUNTRY

Studio se nalazi u kući na imanju koje je izdvojeno i na 1.5km od magistrale u visini dela Sarti beach. Imanje je u blizini jednog od najluksuznijeg kompleksa u Sartiju AFISIA VILLAS.

detaljnije
SARTI - NOVI SARTI

RENA - SARTI

Smeštena na 70m od uređenog dela plaže u delu Novi Sarti. Raspolaže sa trokrevetnim studijima sa odovjenim kuhinjama, sve sobe su moderno i lepo opremljene, klimatizovane, a kuća raspolaže i privatnim parking prostorom.

detaljnije foto galerija
SARTI - PLATANIA

ARHONTARIKI - SARTI - PLATANIA

Kuća ARHONTARIKI nalazi se u na najjužnijem kraju Novog Sartija na plaži PLATANIA. Kompleks se sastoji od dva objekta, potpuno autonomna sa velikim ograđenim dvorištem sa puno zelenila. Obezbeđen je parking prostor.

detaljnije foto galerija
SARTI - CENTAR

ILIADIS - SARTI

Kuća ILIADIS nalazi se praktički u samom centru Sartija u blizini svih sadržaja i najuređenijeg dela plaže. Sve sobe su moderno i lepo opremljene, klimatizovane, a kuća raspolaže i privatnim parking prostorom.

detaljnije foto galerija