SERVETAS APARTMENTS - Vourvourou

SERVETAS APARTMENTS - VOURVOUROU - smeštaj u centralnoj zoni mesta Vourvourou SERVETAS APARTMENTS - VOURVOUROU - dvorište sa igralištem za decu SERVETAS APARTMENTS - VOURVOUROU - komotne terase apartmana SERVETAS APARTMENTS - VOURVOUROU - vrlo čist i uredan smeštaj SERVETAS APARTMENTS - VOURVOUROU - dvorište sa dosta zelenila i cveća SERVETAS APARTMENTS - VOURVOUROU - obezbeđen parking za goste

SERVETAS APARTMENTS - VourvourouSERVETAS APARTMENS - nalazi se u centralnom delu Vourvourua, mesta idealnog za svakog ko traži mir i mirno okruženje. Poznato po svojim prirodnim pejzažima sa puno borova, prelepim plažama sa kristalno čistim morem boje tirkiza i arhipelagom od 13 ostrvaca sa Dijaporom najvećim među njima.

Kompleks Servetas Apartments se sastoji od 5 potpuno opremljenih apartmana koji mogu da prime do 4 osobe (2 odrasle osobe sa 1 ili 2 deteta ili 3 odrasle osobe). Apartmani imaju dnevnu sobu u kojoj se nalaze dva kreveta i sto sa 4 stolice, a imaju i odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom. Svi apartmani u svom sklopu imaju kompletno opremljenu kuhinju, WC, TV, kupatilo, klima uređaj i prostrane balkone sa pogledom na more i planinsko zaleđe. Prelepa bašta je ograđena, a tu se se nalazi prostor za pripremu roštilja, igralište za decu i natkriveni parking. More je udaljeno od kompleksa samo 100m. Plaža je peščana sa velikim plitkim delom i idealna je za porodice sa decom.

Ova kuća nalazi se u centralnom delu mesta Vourvourua i to na nekih 500m od prvog ulaza sa magistrale kada se dolazi iz pravca Nikitija. Nedaleko od kompleksa nalaze se tri super marketa, restorani i picerije. U cenu zakupa uključeno je korišćenje klima uređaja, posteljina i peškiri se menjaju na svaka 3 dana kada se apartmani i čiste, u kupatilima je topla voda na raspolaganju 24h, a svi gosti imaju obezbeđen parking prostor u dvorištu iza kuće. Sve sobe pokrivene su wi-fi signalom. Vreme ulaska u apartmane (check in: 13.30h) a vreme izlaska (check out: 12h).

Smeštaj sa preporukom na dobroj lokaciji sa uvek dostupnim i ljubaznim domaćinima i vrlo korektnom ponudom kada je u pitanju Vourvourou.
Pozicija smeštaja Servetas Apartments na Google mapi

SERVETAS APARTMENTS 2019 2 osobe 3 osobe 4 osobe
1. Maj - 31. Maj
1. Jun - 20. Jun 45 € 50 € 50 €
21. Jun - 20. Jul 55 € 60 € 60 €
21. Jul - 31. Avgust 60 € 70 € 70 €
1. Septembar - 30. Septembar 40 € 45 € 45 €
1. Oktobar - 31. Oktobar
Poslednje ažuriranje cenovnika: 29. decembar 2018. (14h41min)

Provera dostupnosti i rezervacija Galerije fotografija SERVETAS APARTMENTS
SERVETAS APARTMENTS - VOURVOUROU - USLOVI I POSTUPAK REZERVACIJECene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici, po danu boravka za navedeni broj osoba, dakle ne po osobi. U cenu je uračunato korišćenje klima uređaja, čišćenje apartmana, zamena posteljine i peškira na 3 dana, korišćenje parking prostora, dvorišta, roštilja, wi-fi. Ne postoje smene - datum dolaska i broj noći određujete sami.

Slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI DIREKTNO KOD VLASNIKA preko mail forme sajta kontaktirate direktno vlasnika sa kim vršite proveru dostupnosti, dogovarate rezervaciju, regulisanje depozita. U tom smislu potrebno je da na engleskom jeziku dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Depozit za rezervaciju plaća se uplatom u banci prema IBAN i SWIFT podacima koje ćete dobiti od vlasnika kuće.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji žele da u direktnom kontaktu sa vlasnikom kuće isplaniraju svoj odmor, bez ikakavih rizika i neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama.
Formular za kontakt sa vlasnikom popunite na engleskom jeziku.Popunjavanjem i slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI PREKO NAŠEG SAJTA u Vaše ime vršimo proveru dostupnosti, rezervaciju i izradu vaučera na Vaše ime. U tom smislu potrebno je da nam dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Za sve goste koji vrše rezervaciju preko našeg sajta obezbeđujemo kompletnu logističku podršku na Sitoniji, uz vaučer dobijate i detaljne mape plaža Sitonije, listu GPS koordinata svih plaža, vidikovaca, atrakcija i zanimljivih lokaliteta na poluostrvu, auto kartu, mnogo korisnih informacija koje možete iskoristiti kako u planiranju boravka na Sitoniji, tako i samog puta.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji žele na najjednostavniji način i slanjem samo jednog mejla odmor izvrše rezervaciju smeštaja bez ikakavih komplikovanih i rizičnih procedura, neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama uz asistenciju najboljeg poznavaoca Sitonije i autora svih vodećih sajtova o Sitoniji.
Formular možete popuniti na srpskom jeziku, a na zahteve bez dostavljenih svih podataka, pitanja čiji odgovori već postoje na ovoj prezentaciji i cirkularne mejlove neće biti odgovarano.