ATHINA HOUSE - Sarti

ATHINA HOUSE - SARTI - kuća na odličnoj lokaciji u Sartiju ATHINA HOUSE - SARTI - studija sa velikim terasma ATHINA HOUSE - SARTI - čiste i komforne sobe ATHINA HOUSE - SARTI - opremljene kuhinje u sklopu studija ATHINA HOUSE - SARTI - detalj kupatila ATHINA HOUSE - SARTI - obezbeđen parking za goste u dvorištu kuće

ATHINA HOUSE - SartiATHINA HOUSE - nalazi se u ulici koja razdvaja stari i novi deo Sartija, kuća je malo uvučena u odnosu na ulicu i ima prostor koji gosti koriste za parkiranje automobila. Kuća se sastoji od ukupno šest studija raspoređenih po dva na svakoj etaži.

U niskom prizemlju smeštene su sobe broj 1 i 2. Studio 1 je predviđen za smeštaj 3 osobe, a studio 2 za smeštaj 4 osobe s tim što je jedan krevet na sprat. Na prvom spratu kuće nalaze se sobe 3 i 4, studio broj 3 je trokrevetni, a studio broj 4 po unutrašnjem rasporedu identičan kao studio 2 smešten ispod njega, dakle za 4 osobe i krevetom na sprat. Na drugom spratu nalaze se studijo broj 5 koji je kao i susedni studio broj 6 trokrevetan. Sve sobe raspolažu sa prostranim terasama.

Kuća je udaljena nepunih 100m od plaže u Sartiju i nalazi se u visini mesta gde počinje šetalište u delu stari Sarti koje je pokriveno sadržajima velikog broja taverni, restorana, kafea, picerija, fast-foodova... Sve sobe imaju klima uređaj koji je uključen u cenu zakupa, kao i wi-fi signal za pristup internetu. Pristupna šifra za internet nalazi se na nalepnici na ulaznim vratima. Peškiri se sa posteljinom menjaju na 5 dana. Vreme ulaska u sobe (check in: 13.30h) a vreme izlaska (check out: 12h). GPS lokacija kuće je N40.09429667 E23.9780533

Smeštaj sa preporukom na dobroj lokaciji sa uvek dostupnim i ljubaznim domaćinima i odličnom cenom za Sarti.
Pozicija smeštaja Athina House na Google mapi

ATHINA HOUSE 2019 2 osobe 3 osobe 4 osobe
1. Maj - 31. Maj 30 € 30 € 35 €
1. Jun - 20. Jun 45 € 45 € 50 €
21. Jun - 20. Jul 55 € 55 € 60 €
21. Jul - 31. Avgust 65 € 65 € 70 €
1. Septembar - 30. Septembar 50 € 50 € 60 €
1. Oktobar - 31. Oktobar 30 € 35 €
Poslednje ažuriranje cenovnika: 8. februar 2018. (18h34min)

Provera dostupnosti i rezervacija
ATHINA HOUSE - SARTI - USLOVI I POSTUPAK REZERVACIJECene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici, po danu boravka za navedeni broj osoba, dakle ne po osobi. U cenu je uračunato korišćenje klima uređaja kao i zamena posteljine i peškira na 5 dana, korišćenje parking prostora, dvorišta, wi-fi. Ne postoje smene - datum dolaska i broj noći određujete sami.

Slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI DIREKTNO KOD VLASNIKA preko mail forme sajta kontaktirate direktno vlasnika sa kim vršite proveru dostupnosti, dogovarate rezervaciju, regulisanje depozita. U tom smislu potrebno je da na engleskom jeziku dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Depozit za rezervaciju plaća se uplatom u banci prema IBAN i SWIFT podacima koje ćete dobiti od vlasnika kuće.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji žele da u direktnom kontaktu sa vlasnikom kuće isplaniraju svoj odmor, bez ikakavih rizika i neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama.
Formular za kontakt sa vlasnikom popunite na engleskom jeziku.Popunjavanjem i slanjem FORMULARA ZA PROVERU DOSTUPNOSTI PREKO NAŠEG SAJTA u Vaše ime vršimo proveru dostupnosti, rezervaciju i izradu vaučera na Vaše ime. U tom smislu potrebno je da nam dostavite sledeće podatke: IME i PREZIME nosioca vaučera, BROJ PASOŠA nosioca vaučera, tačan broj odraslih osoba, tačan broj i uzrast dece, kao i posebne zahteve. Za sve goste koji vrše rezervaciju preko našeg sajta obezbeđujemo kompletnu logističku podršku na Sitoniji, uz vaučer dobijate i detaljne mape plaža Sitonije, listu GPS koordinata svih plaža, vidikovaca, atrakcija i zanimljivih lokaliteta na poluostrvu, auto kartu, mnogo korisnih informacija koje možete iskoristiti kako u planiranju boravka na Sitoniji, tako i samog puta.

Ovo je ponuda ISKLJUČIVO za goste koji žele na najjednostavniji način i slanjem samo jednog mejla odmor izvrše rezervaciju smeštaja bez ikakavih komplikovanih i rizičnih procedura, neprijatnih situacija, unapred i prema proverenim informacijama uz asistenciju najboljeg poznavaoca Sitonije i autora svih vodećih sajtova o Sitoniji.
Formular možete popuniti na srpskom jeziku, a na zahteve bez dostavljenih svih podataka, pitanja čiji odgovori već postoje na ovoj prezentaciji i cirkularne mejlove neće biti odgovarano.