IZLET - obilazak Sitonije

IZLET - OBILAZAK SITONIJE - Sarti - Sarti beach IZLET - OBILAZAK SITONIJE - Sykia - staro jezgro IZLET - OBILAZAK SITONIJE - Kalamitsi - plaža mesta IZLET - OBILAZAK SITONIJE - Porto Koufo - taverne u mestu IZLET - OBILAZAK SITONIJE - Toroni - plaža mesta IZLET - OBILAZAK SITONIJE - Neos Marmaras - kafei u centru IZLET - OBILAZAK SITONIJE - Vourvourou - na putu za Karidi beach

IZLET - kružni obilazak SitonijeCelodnevni izlet na kojem se u jednom danu pravi pun krug oko Sitonije i stvara realna slika o mogućnostima ovog fantastičnog poluostrva. Izlet podrazumeva obilazak svih mesta i to Sarti, Sykia, Kalamitsi, Porto Koufo, Toroni, Neos Marmaras, Vourvourou pri čemu se gosti upoznaju kako sa istorijskim zanimljivostima vezanim za ova mesta tako i sa njihovom kompletnom ponudom i sadržajima koje nude.

Obavezna zaustavljanja su i svi vidikovci Sitonije, mesta gde pogled fascinira i odakle se ovo poluostrvo najbolje može doživeti u sve tri dimenzije. Prvi vidikovac je kod Sartija iznad plaže Platania, sledi panorama iznad Kalamitsija pa vidikovac Abelos sa prelepim pogledom na fjord koji se useca duboko u kopno Sitonije. Na zapadnoj obali obilazi se etno selo Partenon gde postoji vidikovac sa pogledom na ceo zaliv Toroneos, ostrvo Kelyfos i Porto Carras, a kada je vidljivos dobra odavde se može videti i planina Olymp. Sledi vidikovac iznad plaže Agios Ioannis sa pogledom na Kastri, mesto gde se nalazio antički grad Galipsos. Na kraju izlet se završava vidikovcem kod Sartija iznad plaže Ahlada.

Osim toga u programu je i obilazak najmanje tri od 10 TOP plaža Sitonije, a u prilici ste da vidite i da se kupate na plažama Trani Ammouda, Lagonisi, Talgo, Karidi, Fava, Armenistis, Megaportokali, Orange beach, Platania, Tourkolimnionas, Klimataria, Kalamitsi, Toroni, Destenika, Tristinika, Lagomandra, Spathies, Kalogria, Koviou, Agios Ioannis ili nekoj od 125 plaža Sitonije. Naravno usklađeno sa vašim željama i zahtevima.

Osim toga izlet se dodatno adaptira u zavisnosti od vaših interesovanja pa se akcenat može dati na istorijskim lokalitetima ukoliko želite više da saznate o prošlosti Sitonije. U tom slučaju obilaze se mesta antičkih gradova i današnja etno sela. Ukoliko vas više interesuje provod i dobra muzika na ruti nam se nalaze najbolji beach barovi Sitonije. Goa, Barbique, Alati, Del Mar, Cavo, Chica, Ethnik, Mango, Aqua Heaven, Talgo...


- POLAZAK: Iz Sartija ili Kalamitsija - PREVOZ: automobil ili mini van - GRUPA: 4-6 osoba - RUČAK: opciono u tavernama
- TRAJANJE: 8-12h u zavisnosti od programa - CENA: 25-35€ po osobi u zavisnosti od programa