IZLET - Grčko veče

IZLET - GREEK NIGHT - taverna Zorbas u Kalamitsiju IZLET - GREEK NIGHT - folklorni program IZLET - GREEK NIGHT - kada publika zaigra Sirtaki IZLET - GREEK NIGHT - Ioanna u najatraktivnijem delu programa IZLET - GREEK NIGHT - zadovoljna publika i gazda Ioannis

IZLET - folklorno muzički programAtraktivni muzičko folklorni programi koji dobro raspoloženje i veselu atmosferu vrlo brzo prenosi na goste. Tradicionalni grčki plesovi i naravno Sirtaki i Zorbas uz ritam koji osvaja, pokreće na igru. I upravo tako i bude svaki put, gosti zaigraju veseleći se do duboko u noć.

Grčko veče organizuje se u Kalamitsiju u taverni Zorbas na samoj plaži mesta. Ulaz je besplatan, a ukoliko želite da večerate cena je prema regularnom cenovniku taverne. Muzički program počinje u 21h, a folklorni u 22h. Sa kraćim pauzama i uz učešće publike oficijalni deo programa traje do 24h, a posle toga dobro raspoloženje nastavlja se do duboko u noć. Za goste iz Sartija obezbeđen je transfer do Kalamitsija i nazad.

U Sartiju program Grčko veče organizuje se u taverni Teano na plaži Platania uz obezbeđen transfer autobusom do taverne i nazad do Sartija. Cena ulaza je 12€ i tu je uključen i bokalčić vina koji vas čeka na stolu. Regularni deo programa traje od 21-24h u atmosferi sličnoj onoj kao u Kalamitsiju.

Grčko veče prilika je da se opustite i uživate u ritmovima koji Grčku čine jedinstvenom na celom svetu, da zaigrate Sirtaki i osetite zašto je Zorbas ritam kojem se jednostavno morate prepustiti...


- MESTO ODRŽAVANJA: Kalamitsi (taverna Zorbas), Sarti (taverna Teano - Platania beach) - VEČERA: plaća se dodatno
- TRAJANJE: 20-01h - CENA: Sarti 12€ po osobi sa uključenim bokalom vina, Kalamitsi besplatno
- NAPOMENA: za goste iz Sartija u cenu je uračunat transfer do plaže Platania i nazad do Sartija autobusom
- NAPOMENA: za goste iz Sartija obezbeđen je transfer do Kalamitsija i nazad autom ili mini vanom po ceni 10€ po osobi